Bu gün sizə bir sualla müraciət edirəm
Axşamınız xeyir, hər kəsə! Bu gün sizə bir sualla müraciət edirəm. Mən müxtəlif onlayn platformalarda uzun müddət qeydiyyatda olmuşam və bir detalı fərq etmişəm – bəzi saytlarda istifadəçi hesabını müvəqqəti olaraq deaktiv etmək imkanı var. Bu, istifadəçinin bir müddət platformadan istifadə etmək istəmədikdə hesabını tam silmədən müvəqqəti bağlaya bilməsi deməkdir. Bu, çox rahat funksiyadır, çünki insan bəzən fasilə vermək istəyir, amma sonra geri qayıtmaq niyyətindədir. Təəssüf ki, bəzi platformalarda bu imkan yoxdur. Mənə elə gəlir ki, müvəqqəti deaktivasiya imkanı istifadəçiyə verilən vacib hüquqlardan biridir. Azərbaycanda bu cür çevik hesab idarəetməsi təqdim edən platformalar hansılardır? Rəylərinizi gözləyirəm.
4 Views

Hər gün işdən sonra bir az da olsa dincəlmək, beynimi boşaltmaq mənim üçün vacibdir. Buna görə də müxtəlif onlayn məkanları gəzir, yeni platformalar axtarıram. Bu günki kəşfim oldu. Bu sayt məni öz rahatlığı və gözəl dizaynı ilə cəlb etdi. Bura daxil olan kimi hiss edirsən ki, keyfiyyətli xidmətlə qarşılaşmısan. Hər şey o qədər peşəkar və düşünülmüşdür ki, sadəcə seyr etmək belə maraqlıdır. Platformanın istifadəçilərə təqdim etdiyi imkanlar isə olduqca zəngindir. Bu imkanlar sayəsində hər kəs öz istəklərinə uyğun fəaliyyət tapa bilir. Mən burada keçirdiyim zamanın hər anından zövq aldım. Çünki burası insana müsbət enerji verir. Əminəm ki, bu platformanı kəşf edən hər kəs mənim kimi sevinəcək. Belə gözəl sayt tapmaq həqiqətən də böyük şansdır.